Nieuwsbrief

November/december 2014

1-jarig bestaan

Bij deze willen we iedereen bedanken die op wat voor manier dan ook een bijdrage heeft geleverd aan de festiviteiten rondom het 1-jarig bestaan van IKKE & ZO. We kijken terug op een mooie feestweek en we hopen jullie nog vele jaren met enthousiasme van dienst te kunnen zijn!

Gegevens up-to-date?

Heel af en toe blijkt dat niet alle gegevens die wij hebben van jullie helemaal kloppen. Wanneer we iemand van jullie telefonisch proberen te bereiken, komt het heel af en toe voor dat een telefoonnummer niet klopt, bijvoorbeeld omdat er een andere telefoon is aangeschaft of omdat iemand een andere baan heeft. Verder merken we, dat we niet altijd het juiste emailadres hebben. We zouden jullie dringend willen verzoeken deze gegevens juist aan ons door te geven. Dit kan op de groep. Elke groep heeft een map met jullie gegevens. Vraag er gerust eens naar om te controleren of jullie gegevens nog kloppen.

Sinterklaas en kerst op de groepen

De periode voor 5 december is voor ieder kind een spannende, drukke en soms stressvolle periode. Ook dit jaar willen we graag de spanning voor de kinderen tot een minimum beperken en kiezen we er voor om geen Sint en Piet in levenden lijve langs te laten komen.

Nieuw is dat we een groot cadeau voor de groepen willen vragen aan de Sint ipv kleine cadeautjes voor de kinderen. Hiermee verwachten we iets moois te krijgen waarmee alle kinderen altijd kunnen spelen wanneer ze bij IKKE & ZO zijn.

De week na Sinterklaas doen we het even een weekje rustig aan. Pas vanaf 15 december gaan we de groepen in kerstsfeer brengen. Op deze manier proberen we de rust op de groepen te bewaren voor de kinderen.

Kerstontbijt

Op dinsdag 23 december houden we weer een gezellig kerstontbijt. Iedereen is welkom om even aan te schuiven. Tussen 8 en 10 uur staan er gedekte tafels klaar op de groepen. En natuurlijk is er voor iedereen iets lekkers!

Oudejaarsavond

Om iedereen de kans te geven om het oude jaar prettig uit te luiden, willen we woensdag 31 december graag om 17.00 uur sluiten. Het zou fijn zijn als jullie hier zoveel mogelijk rekening mee kunnen houden.

JOIN DAY CARE

Zoals jullie hoogstwaarschijnlijk wel gemerkt hebben, is het erg rustig op de app van Join Day Care. We wilden jullie hiermee op de hoogte houden van wat er overdag allemaal gebeurt met je kind(eren). Helaas is in de praktijk gebleken dat er zo veel haken en ogen aan de betreffende app zaten, dat we besloten hebben de app (voorlopig?) niet te gebruiken. Op de babygroepen wordt de nodige informatie uitgewisseld via jullie eigen schriftjes. Op de peutergroepen en de BSO zal hoofdzakelijk een mondelinge overdracht plaatsvinden.

Omdat het toch erg leuk is om af en toe een foto van je kind te ontvangen, hebben we op de tablets WHATSAPP geïnstalleerd. Door middel van dit programma sturen we af en toe wat foto's rond.

Roosvicee versus diksap

De siropen van Roosvicee bevatten gemiddeld 30% minder suikers dan andere vruchtensiropen en diksappen. Daarnaast bevatten ze geen kunstmatige kleur-, geur-, smaak- of zoetstoffen en zijn ze een natuurlijke bron van vitamine C. Voor ons reden genoeg om de overstap te maken van diksap naar Roosvicee.

Ruilen

Graag wijzen we jullie er bij deze nog even op dat het aanvragen van een ruiling altijd per mail via Agnes moet verlopen. Alvast bedankt!

Nogmaals jullie aandacht voor Elinde, een van onze peuters

In de vorige nieuwsbrief meldden we al het bericht over een eventuele hulphond voor Elinde. Nu de decembermaand weer voor de deur staat, vragen we jullie nogmaals aandacht voor het volgende:

We ontvangen vele relatiegeschenken, flessen wijn, kerstpakketten en nog veel meer. Veel bedrijven bieden tegenwoordig de mogelijkheid om ipv het ontvangen van een geschenk een donatie te doen. Wij vinden een hulphond voor Elinde een prachtig en tastbaar doel voor een bijdrage. We kennen Elinde en gunnen haar het allerbeste van de wereld en een hond die haar helpt om alles net iets makkelijker te maken.

Misschien zijn jullie op het werk bezig om te kijken: wat kunnen we dit jaar eens doen voor een ander. Dit is het!! Je kunt de vorderingen volgen, je kunt erover vertellen aan collega’s, familie en vrienden. Dit doel kan je voelen, zien en zelf meebeleven. VAN HARTE AANBEVOLEN!!

https://www.facebook.com/helplinaaneenhulphond en http://karenmee.wordpress.com

 

Ikke&Zo


Slide 3 Slide 3 Slide 3 Slide 3 Slide 3 Slide 3
Locatie
De WittenKade 75
Locatie Ikke&Zo
Kinderdagverblijf
Maandag - Vrijdag   07:30 - 18:00
BSO
Schoolweken: ma-di-do 14:30 - 18:00 – wo-vr 12:00 - 18:00
Schoolvakanties: Maandag - Vrijdag 07:30 - 18:00


ikke&zo
Ikke&Zo
De Wittenkade 75
1052 AE
AMSTERDAM
+31 625403595/
+31 612597977

a.bakker@ikkezo.nl
Privacy Statement

Ikke&zo © 2024 - sitemap | algemene voorwaarden| Downloads | Privacy Statement