Ikke&Zo

Welkom bij kindercentrum Ikke&Zo. Via onze website hopen wij u een goede indruk te geven van ons centrum. Bij ons kindercentrum staat het ‘kind zijn’ centraal. Als u vragen heeft, dan kunt u altijd langskomen of bellen. Ook bent u van harte welkom om op afspraak eens een kijkje te nemen in ons kindercentrum.

Het Kindercentrum

Het kindercentrum bestaat uit twee verdiepingen. De ruime babygroepen zijn op de begane grond, zodat de baby’s gemakkelijk naar buiten kunnen. Iedere babygroep heeft een aangrenzende slaapkamer. De peuters en de Buitenschoolse opvang bevinden zich op de eerste verdieping, waar de peuters vanaf een echt kasteel hun ouders aan de kade kunnen uitzwaaien. De slaapkamer van de peutergroepen ligt op de begane grond. De BSO heeft een ruim lokaal met daarnaast nog een aparte ruimte om heerlijk te chillen. Zij kunnen vanaf een entresol op de kade kijken.

De Locatie

Het kindercentrum Ikke&Zo ligt midden in de wijk “Westerpark” en is gehuisvest in een voormalig schoolgebouw aan de Wittenkade 75. Dit is een rustige kade met volop parkeergelegenheid, dichtbij uitvalswegen naar de snelweg. Met de fiets is het kindercentrum binnen tien minuten te bereiken vanaf het centraal station. Daarnaast ligt Ikke&Zo dicht bij het centrum en de Jordaan.

Het Gebouw

Het is een sfeervol gebouw met ruime lokalen en grote dubbelglas raampartijen waardoor er veel licht het gebouw in komt. De lokalen zijn ingericht volgens het Ikke&Zo concept wat frisse kleuren, ruimtelijkheid en natuurelementen betekent.

De Tuin

De tuin is een bijzonder onderdeel van Kindercentrum Ikke&Zo. Wij vinden het belangrijk dat kinderen veel buiten zijn, met mooi en minder mooi weer. Dit kan uitstekend in onze fijne, grote, besloten tuin aan de achterkant van het pand die ruimschoots voldoet aan de wettelijke normen voor de buitenruimte. Ook de tuin is ingericht volgens het Ikke&Zo concept. Voor de allerkleinsten is er een riante afgeschermde kruip- en speelplaats in de schaduw. Voor de peuters is er ruim voldoende ruimte om hun energie kwijt te kunnen met bijvoorbeeld fietsen, ballen, glijden, klimmen en spelen. Wij hebben onze eigen Ikke&Zo heuvel en een fijne zandbak voor het bakken van zandkoekjes. Juist in de tuin komen de natuurelementen terug en kunnen de kinderen zich helemaal uitleven met zand en water maar ook gewoon de natuur ontdekken.

Ikke&Zo


Slide 3 Slide 3 Slide 3 Slide 3 Slide 3 Slide 3
Locatie
De WittenKade 75
Locatie Ikke&Zo
Kinderdagverblijf
Maandag - Vrijdag   07:30 - 18:00
BSO
Schoolweken: ma-di-do 14:30 - 18:00 – wo-vr 12:00 - 18:00
Schoolvakanties: Maandag - Vrijdag 07:30 - 18:00


ikke&zo
Ikke&Zo
De Wittenkade 75
1052 AE
AMSTERDAM
+31 625403595/
+31 612597977

a.bakker@ikkezo.nl
Privacy Statement

Ikke&zo © 2023 - sitemap | algemene voorwaarden| Downloads | Privacy Statement